A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Nordjysk Beslag og Værktøj / Nettoskruer.dk

Vi har aldrig haft en eneste klage hvad angår kvalitet, levering eller kundeservice

Nettoskruer.dk er en dansk webshop med base i Aalborg, som har et stort sortiment af værktøj og byggematerialer til både fagfolk og gør-det-selv segmentet. Her er prisen altid i bund, kunden er altid i centrum, og kvaliteten i top. Nettoskruer.dk er en del af Nordjysk Beslag som har over 40 års erfaring med salg af skruer, beslag og værktøj i høj kvalitet. 

”IPA har i de sidste mange år været vores eneste leverandør af hængsler, port- og dørbeslag, kroge, hager, knægte, greb, jern og blik mm. – og vi har aldrig haft en eneste klage hvad angår kvalitet, levering eller kundeservice. IPA-repræsentantens energi og servicevillighed er værdsat på tværs af vores virksomhed, og det skaber grobund for at IPA Beslag er en pålidelig partner for os langt ud i fremtiden.”

Nordjysk Beslag og Værktøj / Nettoskruer.dk

 

Læs mere om Nordjysk Beslag og nettoskruer.dk
Referencer

XL-BYG Brejnholt Randers A/S

”De ved, hvad de laver, og det fungerer bare”

XL BYG Brejnholt Randers er én af 12 afdelinger i den familie- og medarbejderejede trælastkoncern Brejnholtgruppen. Sortimentet af byggematerialer til professionelle og gør det selv-folk er meget bredt, og siden opstarten i 1991 har hovedfokus været på tætte relationer til kunderne og konkurrencedygtige priser på kvalitetsprodukter. Afdelingen i Randers bryster sig desuden af at være et af de byggemarkeder i Danmark med flest varer på lager, så folk kører gerne langt for at handle.

”Jeg har ekspederet IPA-varer i over 50 år. De var jo nogen af de første til at lave systembeslag, hvor de forskellige beslag passede i samme udfræsning, uanset om det fx var til et sidehængt eller topstyret vindue. IPA er langt det bedste beslagfirma i Danmark: Det er danskproduceret og høj kvalitet, de ved, hvad de laver og de er kvikke til at ekspedere. Ringer jeg i dag, har jeg varen i morgen.”

Steen Andersen, beslagmand i XL BYG Brejnholt Randers A/S (og oprindelig medstifter af Brejnholtgruppen)

Læs mere om XL BYG Brejnholt
Referencer

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S

Gammelt samarbejde ruster ikke

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S er totalleverandør af vinduer og døre, som de selv både udvikler, producerer og leverer i træ/alu, mahogni og fyrretræ. I produktionen indgår også forskellige standardbeslag fra IPA, og det samarbejde har stået på i over 25 år.

“Vi er glade og tilfredse for IPA som samarbejdspartner, fordi de er en god, stabil og loyal leverandør af varer i en høj kvalitet og til en fornuftig pris. De leverer altid til tiden, og så er det også et plus, at de er danskejet og producerer deres varer i Danmark – det har meget at sige for vores slutbrugere.”

Rene Højlund, direktør for UnikFunkis Vinduer & Døre A/S.

Læs mere om UnikFunkis
Referencer
Referencer

Frøslev Træ A/S

Danskproduceret kvalitet til tiden

Mantraet for Frøslev er: ”Vi vil være Danmarks førende videnspartner inden for træ.” I 10 år har den ambitiøse danske producent fået speciallavede varmforzinkede beslag og tilbehør til deres låger fra IPA. Frøslev har leveret tegningerne, som er blevet omsat til det specialværktøj i beslagfabrikken i Nibe, som har sikret ensartede produkter til levering i det syddanske.

”De leverer fine varer, og vi har ikke haft nogen reklamationer. De leverer til tiden uden udfald, og pris og kvalitet hænger sammen. Det er godt dansk produkt, der står for kvalitet. Jeg vil til enhver tid anbefale IPA grundet deres loyalitet, kvalitet og leveringssikkerhed.”

Jan Nissen, lagerchef i Frøslev

Læs mere om Frøslev Træ

STM Vinduer og døre A/S

Ensartet kvalitet og sikre leverancer

STM Vinduer A/S producerer og udvikler vinduer og døre i træ og træ/alu beregnet til at kunne holde til det danske klima. I den proces har de brug for hængsler, glidebeslag og topstyrede beslag med en ensartet kvalitet. Og det har de fået i mere end 25 år fra IPA, som STM’s indkøbschef beskriver som en sund og fornuftig virksomhed.

”IPA har et bredt sortiment af beslag, og de er kendt for at levere en ensartet kvalitet. IPA har også et fint serviceniveau, de tager hurtigt affære og løser problemer, uden man skal gennem alle mulige stive led eller online kontakter – man kan bare tage fat i sælgeren. For os er det også væsentligt at få varerne i korrekt mængde til aftalt tid.”

Jesper Eriksen, indkøbschef STM Vinduer A/S

Læs mere om STM
Referencer