A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Referencer

Brovst Blikvarer A/S

”Vi har i mange år haft et godt samarbejde”

Brovst Blikvarefabrik & Varmgalvanisering blev grundlagt i 1902 og er i dag førende med affaldsstativer, hus- og haveartikler, spande og beholdere. Deres kunder spænder over staten, regioner og størstedelen af danske kommuner og byggemarkedkæder.

Fordi virksomhedens produkter udvikles i samarbejde med designere, Arbejdstilsynet og kunderne, kræver det dels en god overfladebehandling og dels en vis fleksibilitet fra underleverandørernes side, så produkterne kan klare vind og vejr og blive leveret til tiden.

“Vi har i mange år haft et godt samarbejde med IPA Beslag i Nibe, der består i overfladebehandling. De leverer altid arbejde af høj kvalitet samtidig med, at leveringstiderne altid bliver overholdt.”

Bjarne Nørskou, fabrikant, Brovst Blikvarefabrik & Varmgalvanisering

Læs mere om Brovst Blikvarer A/S
Referencer

XL-BYG Brejnholt Randers A/S

”De ved, hvad de laver, og det fungerer bare”

XL BYG Brejnholt Randers er én af 12 afdelinger i den familie- og medarbejderejede trælastkoncern Brejnholtgruppen. Sortimentet af byggematerialer til professionelle og gør det selv-folk er meget bredt, og siden opstarten i 1991 har hovedfokus været på tætte relationer til kunderne og konkurrencedygtige priser på kvalitetsprodukter. Afdelingen i Randers bryster sig desuden af at være et af de byggemarkeder i Danmark med flest varer på lager, så folk kører gerne langt for at handle.

”Jeg har ekspederet IPA-varer i over 50 år. De var jo nogen af de første til at lave systembeslag, hvor de forskellige beslag passede i samme udfræsning, uanset om det fx var til et sidehængt eller topstyret vindue. IPA er langt det bedste beslagfirma i Danmark: Det er danskproduceret og høj kvalitet, de ved, hvad de laver og de er kvikke til at ekspedere. Ringer jeg i dag, har jeg varen i morgen.”

Steen Andersen, beslagmand i XL BYG Brejnholt Randers A/S (og oprindelig medstifter af Brejnholtgruppen)

Læs mere om XL BYG Brejnholt
Referencer

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S

Gammelt samarbejde ruster ikke

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S er totalleverandør af vinduer og døre, som de selv både udvikler, producerer og leverer i træ/alu, mahogni og fyrretræ. I produktionen indgår også forskellige standardbeslag fra IPA, og det samarbejde har stået på i over 25 år.

“Vi er glade og tilfredse for IPA som samarbejdspartner, fordi de er en god, stabil og loyal leverandør af varer i en høj kvalitet og til en fornuftig pris. De leverer altid til tiden, og så er det også et plus, at de er danskejet og producerer deres varer i Danmark – det har meget at sige for vores slutbrugere.”

Rene Højlund, direktør for UnikFunkis Vinduer & Døre A/S.

Læs mere om UnikFunkis
Referencer
Referencer

Frøslev Træ A/S

Danskproduceret kvalitet til tiden

Mantraet for Frøslev er: ”Vi vil være Danmarks førende videnspartner inden for træ.” I 10 år har den ambitiøse danske producent fået speciallavede varmforzinkede beslag og tilbehør til deres låger fra IPA. Frøslev har leveret tegningerne, som er blevet omsat til det specialværktøj i beslagfabrikken i Nibe, som har sikret ensartede produkter til levering i det syddanske.

”De leverer fine varer, og vi har ikke haft nogen reklamationer. De leverer til tiden uden udfald, og pris og kvalitet hænger sammen. Det er godt dansk produkt, der står for kvalitet. Jeg vil til enhver tid anbefale IPA grundet deres loyalitet, kvalitet og leveringssikkerhed.”

Jan Nissen, lagerchef i Frøslev

Læs mere om Frøslev Træ

STM Vinduer og døre A/S

Ensartet kvalitet og sikre leverancer

STM Vinduer A/S producerer og udvikler vinduer og døre i træ og træ/alu beregnet til at kunne holde til det danske klima. I den proces har de brug for hængsler, glidebeslag og topstyrede beslag med en ensartet kvalitet. Og det har de fået i mere end 25 år fra IPA, som STM’s indkøbschef beskriver som en sund og fornuftig virksomhed.

”IPA har et bredt sortiment af beslag, og de er kendt for at levere en ensartet kvalitet. IPA har også et fint serviceniveau, de tager hurtigt affære og løser problemer, uden man skal gennem alle mulige stive led eller online kontakter – man kan bare tage fat i sælgeren. For os er det også væsentligt at få varerne i korrekt mængde til aftalt tid.”

Jesper Eriksen, indkøbschef STM Vinduer A/S

Læs mere om STM
Referencer