A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Kompetencer

IPA er en af Nordens markedsledende beslagproducenter og -leverandører til bl.a. bygggebranchen, vindues- og dørproduktion og alle grene af industrien, som har behov for beslag og metalvarer.

Kompetencer

Værktøjsmageri

Med mange års virke indenfor værktøjsfremstilling og tusindvis af snit og stanse værktøjer på samvittigheden, har vi opbygget en stor viden, som kommer os selv og vore kunder til gode.

Værktøjerne konstrueres af IPA´s egne værktøjskonstruktører, der alle har en faglig baggrund og har arbejdet som værktøjsmagere og så er efterfølgende er uddannet til konstruktører. De arbejder til daglig i 3D tegneprogrammer, der giver mulighed for at simulere enhver detalje i forhold til produkt og fremstillingen af produktet. Værktøjerne fremstilles herefter i eget værktøjsmageri , hvor der er ansat 5-7 uddannede værktøjsmagere og tilhørende lærlinge. IPA ser en ære og en pligt i at uddanne værktøjsmagere, og har igennem alle årene med eget værktøjsmageri altid påtaget sig at uddanne unge mennesker i værktøjsfaget, således at dette niche-håndværk til stadighed forbliver en del af jern- og metalindustrien.

Med vores mange års erfaring, er vi sikre på at vi kan hjælpe dig med at producere netop dine produkter i værktøjer, som udvikles og bygges på IPA.

Kompetencer

Prototypefremstilling og forprojekter

Da IPA har produktion i Danmark har vi gode muligheder for at fremstille prøver og prototyper. Der kan selvfølgelig være emner, hvor der kræves specialværktøjer til fremstillingen, men også dette løses, da vi har eget værktøjsmageri/maskinværksted, hvor vi producerer værktøjer til egen produktion.

Kompetencer

Dansk udvikling, konstruktion og produktion

IPA har egen konstruktionsafdeling, hvor der sidder teknikere og ingeniører klar til at hjælpe. Du vil komme til at tale med tekniker der har direkte kontakt til vores produktion – ”lige ude på den anden side af døren”. Derfor vil vi i samarbejde kunne nå frem til den bedste løsning.

Kompetencer

Hele vejen fra idé til levering

IPA påtager sig såvidt muligt alle opgaver i forbindelse med din opgave/ordre og benytter eksterne samarbejdspartnere hvor det er nødvendigt. Vi ønsker at levere den totale løsning til kunden.

Vi skaber løsninger for og med vores kunder, og vil gerne være din medspiller i udvikling, design og produktion. Vi har tradition for mangeårige kunderelationer og loyale samarbejdspartnere, hvilket er en medvirkende faktor til at det lykkes.

Kompetencer

Afkaldslager

Ved indgåelse af kontrakt med IPA, kan IPA oprette såkaldte afkaldslagre. Et afkaldslager giver en utrolig stor fleksibilitet mellem kunden og IPA. Kunden kan altid få en given mængde varer, leveret fra dag til dag og IPA kan producere kundens varer lige når det passer i virksomhedens kapacitet.

Kompetencer

Kontakt formular