A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Intern afprøvning

Selvom IPA har års erfaring med konstruktion og fremstillig af beslag til dør- og vinduesindustrien udføres der løbende test og afprøvninger på beslagene. IPA har egen test-stand til test af hængsler, vinduesbeslag og evt. andre beslag.

Ved alle nye produkter samt produktændringer der kan have betydning for slitagen/holdbarheden af beslaget udføres test iht. DS/EN 13126-serien samt DS/EN 1935.

Vi har også mulighed for at udføre forskellige mekaniske test i forbindelse med indbrudstest iht DS/EN 1627-30, samt test af sikkerhedsordningers bæreevne, hvor de bruges i forbindelse med rengøringsprocedurer, som beskrevet i DS/EN 14351-1.

De test IPA udfører, er vejledende og bruges internt i forhold til den løbende kvalitetskontrol. Vi udfører dog gerne pre-tests for vores kunder eller stiller vores test-stand til rådighed.

I IPA´s salttågekammer bliver de forskellige overfladebehandlinger testet. Produkter udtages løbende fra produktionen og testes. Testen udføres iht. EN ISO 9227 med en varighed på op til 500 timer. Overfladerne vurderes løbende under testen evt. iht. EN ISO 10289. Dette gøres for at sikre at produkterne som minimum lever op til korrosionsklasse 4 iht. EN 1670

Intern afprøvning