A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Specialbeslag – kundespecifikke beslag

Foruden de muligheder, som vores kunder har via vores omfattende standardsortiment, så tilbyder vi specialiserede og tilpassede løsninger – det være sig både udvikling og produktion af dør- og vinduesbeslag samt overfladebehandling.

Vi laver beslag og hængsler til alt, der kræver en åbne- og lukkefunktion – uanset hvilken branche, du repræsenterer, med størstedelen til døre og vinduer.

Kundespecifikke og kundetilpassede produkter
Står du og mangler et f.eks. hængsel der skal passe til et specifikt profil/produkt, med en figurknop, i en anden farve eller andet hvor vores standard sortiment ikke rækker? Det kan også være at du har et ønske om en ny type beslag til topstyrede- eller andre åbningstyper, der skal passe til et specifikt profil/produkt , så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at løse udfordringer i forhold til special-løsninger på deres døre og vinduer. Vi har specialløsninger der varierer fra en anden udformning knop eller bagbukning til topvendebeslag der er produceret i et begrænset antal til et specifikt projekt, hvor der er krav om f.eks. et specifikt overslag eller andet. Ingen udfordringer er for store eller små, vi kan løse det hele, så du i ender ud med tilfredse kunder.

Ikke blot en leverandør
Vi har vores holdning til de produkter, vi ender med at lave for vores kunder, for det er vores erfaring, at det giver det bedste samarbejde. Med andre ord vil vi gerne levere beslag til dig, men vi vil samtidig give dig det bedste produkt, så vi kommer til at udfordre dig på dit behov.

Skal vi hjælpe dig med en løsning?
Har du et behov for en specialløsning, der passer til netop din dør eller vindue eller kundes ønske/behov, så lad os tale om det – det er gratis og helt uforpligtende.

Specialbeslag

Kontakt formular