A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Industrivarer og underleverandørarbejde

Foruden de muligheder, som vores kunder har via vores omfattende standardsortiment og tilpassede beslagløsninger, så tilbyder vi kundespecifikke løsninger og varer, hvor vi kan hjælpe med alt lige fra udviklingsfasen, fremstilling af prøver og prototyper til produktion og overfladebehandling af dine beslag og metalvarer.

Hos IPA har vi vores egne teknikere og ingeniører, der er klar til at tage hånd om alle henvendelser fra både nuværende og kommende kunder. Vi hjælper ofte vore kunder fra idé- og udviklingsfase og frem til det færdige produkt.

Fra idé til færdigt produkt
Vi lægger stor vægt på at løse udfordringer i samarbejde med vore kunder. Derfor vil vi gerne være med i hele processen fra den første spinkle idé over udviklingsfasen til afprøvning og test af det færdige produkt.

I årenes løb har vi oparbejdet en stor og alsidig erfaring med produktudvikling. Mange af vores kunder benytter ofte os som sparringspartner, både i udviklingen af nye produkter men også i videreudviklingen af eksisterede produkter.

Vores værktøjsafdeling varetager fremstilling og vedligeholdelse af alle vore værktøjer. Det giver en stor fleksibilitet samt lave opstarts- og vedligeholdelsesomkostninger. Brugen af trådgnister giver bl.a. mulighed for at fremstille komplicerede prototyper inden værktøjsudformningen fastlægges.

Overflade/finish
Derudover tilbyder vi at overfladebehandle dine produkter. Vi behersker flere forskellige overfladebelægningstyper, lige fra varmforzinkning, der i vores øjne er langt den bedste overfladebelægning til det nordiske klima, til den pænere men ikke så holdbare elforzinkning og pulverlakering.

Ikke blot en leverandør
Vi har vores holdning til de produkter, vi ender med at lave for vores kunder, da det er vores erfaring, at det giver det bedste samarbejde. Med andre ord vil vi gerne levere beslag til dig, men vi vil samtidig gerne give dig det bedste produkt, så vi kommer til at udfordre dig på dit behov.

Vi er den oplagte leverandør af specialfremstillede metalvarer og -komponenter.

Skal vi hjælpe dig med en løsning?
Har du brug for en løsning, der passer til netop dit produkt og behov, så lad os tale om det – det er gratis og helt uforpligtende.

Industrivarer og underleverandørarbejde