A/S j. Petersens Beslagfabrik • grundlagt 1869

Dør- og vinduesproducenter

Læs også om Systembeslag

En producent der forstår din branche
Med over 30 millioner beslag leveret til døre- og vinduesindustrien igennem tiden, så ved vi hvilke behov der skal dækkes. Vi er godt klar over at beslag, ikke er det mest sexede på dit produkt, men de tilfører produktet en værdi – de kan åbne og lukke uden problemer.

Vi har gjort os alle erfaringerne og ved, hvilke beslag du har behov for, og hvordan du kan optimere dine døre og vinduer.

Dansk produktion garanterer god kvalitet
Vi ved, at det er muligt få billigere beslag andre steder, men med os får du en leverandør, der er til at stole på, og som går den ekstra meter for at give dig en god oplevelse. Samtidig får du fordelen af at vi ligger ”i din baghave” med vores store lager og derfor kan reagere hurtigt med at fremsende varer – også i mindre stykantal.

Ikke blot en leverandør
Vi har vores holdning til de produkter, vi ender med at lave for vores kunder, for det er vores erfaring, at det giver det bedste samarbejde. Med andre ord vil vi gerne levere beslag til dig, men vi vil samtidig give dig det bedste produkt, så vi kommer til at udfordre dig på dit behov.

Nyudvikling af produkter
Vores sortiment bliver hele tiden udviklet, udvidet og tilpasset, så det passer med efterspørgslen fra vores kunder og deres slutbrugere.

Udvikling af IPA´s standardprodukter
Vi ser hele tiden på, om der skal videreudvikles og optimeres på vores standardprodukter, både når det gælder design, funktion, overflade og udseende. På den måde sikrer og forbedrer vi fortløbende kvaliteten på produkterne. Vi vurderer også løbende, om produktionen kan optimeres, så vi holder prisen nede til glæde for vores kunder.

Udvikling og produktion af nyt værktøj til eksisterende produkter.
Værktøjet bliver naturligt slidt i den daglige produktionsproces, så vores værktøjsafdeling sørger kontinuerligt for at optimere og vedligeholde værktøjet eller lave nye, så vi altid sikrer ensartede produkter uden ekstra ventetid til vores kunder – uanset om der er tale om vores standardprodukter eller specialprodukterne.
Læs mere om vores eget værktøjsmageri her

Kundespecifikke og kundetilpassede produkter
Hos IPA har vi vores egen udviklings- og konstruktionsafdeling samt værktøjsafdeling. Sammen arbejder medarbejderne hver dag på at optimere produkter og værktøjer til fremstilling af disse.

Vi tegner, konstruerer og producerer værktøjer til særlige beslag og hængsler ud fra kundens behov og ønsker. Andre gange har kunden selv idéen og evt. tegningerne til slutproduktet, som udviklings- og konstruktionsafdelingen og værktøjsafdelingen sørger for bliver en realitet.

Skal vi hjælpe dig med en løsning?
Har du et behov for en løsning, der passer til netop din dør eller vindue, så lad os tale om det – det er gratis og helt uforpligtende.

Dør- og vinduesproducenter